Uutiset

Etäharjoittelu kevätkaudella 2020

Budo-Kai järjestää mahdollisuuden karaten etäharjoitteluun ohjatuilla Zoom-videokokouksilla.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään ensi perjantaina 10.4.2020 ja toivomme kaikkien kykenevien osallistumaan tunnille mukaan. Tapahtuma on kohdistettu kaikille jäsenille iästä ja vyöarvosta riippumatta.

Tunnille voit osallistua karatepuvussa tai verryttelyasussa. Tilaa tarvitset noin 2x3 metriä, jotta huonekalut eivät hajoa vauhdissa. Voit mahdollisuuksien harjoitella myös ulkotiloissa aurinkoisessa kevätsäässä!

Osallistumista varten tarvitset Zoom-ohjelman joko tietokoneellesi tai mobiili-laitteeseen. Oman kuvan tai äänen jakaminen ei ole pakollista tunnilla, mutta helpottaa ohjaajan ja kysyjän kommunikointia.

Löydät Zoom-ohjelman joko mobiililaitteesi applikaatiopalvelusta tai tietokoneella osoitteesta https://zoom.us

Osallistuminen tunnille vaatii Zoom ID:n ja salasanan, jota emme jaa julkisesti näillä sivuilla. Olethan yhteydessä Tommi Aropaloon, mikäli et ole saanut jäsenille lähetettyä sähköpostia sisältäen kirjautumistietoja.

Perjantain 10.4.2020 tapahtuman ajankohta on 18.00 - 18.30. Voit liittyä tapahtumaan jo klo 17.55 alkaen. Huomioithan, että koska tapahtumat ovat aluksi hyvin lyhyitä, lämmittely ja venyttely tulee tehdä oma-aloitteisesti ennen tunnin alkua.
Tunnilla keskitytään karaten tekniikoihin, jotta taitomme eivät ruostuisi ja itsenäinen harjoittelu voisi jatkua.

Mikäli etätunnit saavat suosiota, tulemme kasvattamaan etätuntien kestoa sekä mahdollisesti järjestämään eri taitotasoille omia tunteja.