Alkeiskurssit

Katso alkavat kurssit tästä
 
Uudet alkeiskurssit alkavat puolivuosittain. Uusista kursseista ilmoitamme tammi-helmikuun ja elo-syyskuun vaihteessa nettisivuillamme, paikallislehdissä sekä yleisillä ilmoitustauluilla. Alkeiskurssien kesto on noin 4 kuukautta.
 
Alkeiskurssi maksaa 100 euroa koko kaudelta. Tämän lisäksi harjoittelua varten on hyvä hankkia vakuutus, joka kattaa karaten harjoittelun. Jos oma vapaa-ajan vakuutus ei korvaa karaten harjoittelua, voi vakuutuksen hankkia Suomen Karateliiton kautta.
Varusteiksi alkuun riittää T-paita ja veryttelyhousut. Salilla harjoittelemme paljain jaloin.
 
Mitä alkeiskurssilla tehdään?
Alkeiskurssit jaetaan kolmeen ryhmään, lasten, nuorten ja aikuisten alkeiskursseihin. Alkeiskurssilla harjoitellaan karateen liittyviä perusteita ja ensimmäiseen vyökokeeseen tulevia tekniikoita. Harjoiteltavia tekniikoita ovat peruslyönnit, -potkut, -torjunnat ja -asennot. Perusteisiin kuuluu kumarrukset harjoitusten alussa ja lopussa sekä yleisesti "dojoetiketti" eli salikäyttäytyminen.

 
Harjoittelu on liikunnallista, joka tähtää itsepuolustustaitojen kehittämiseen, oman kunnon kohottamiseen ja kehon liikkuvuuden lisäämiseen niin, että harjoittelu on hauskaa, mielekästä ja terveellistä.

Kurssin aloittaminen ei vaadi mitään erikoistaitoja tai huippukuntoa. Kurssit rakennetaan ja toteutetaan yksilöllisesti osallistujien taitojen mukaan.
 
MUKAAN HARRASTUSTOIMINTAAN 
 
Vantaan Budo-Kain harjoitukset on tarkoitettu kaikenikäisille ja –tasoisille. Olet tervetullut mukaan toimintaamme oletpa sitten vasta-alkaja, kilpatason karateka tai karateka, jolla on ollut pidempi tauko harjoittelussa. 
Ota meihin yhteyttä tai tule suoraan harjoituksiin. 
 
TERVETULOA HARJOITTELEMAAN SEURAAMME KARATEA!!!