Ajankohdat

Lasten kevään 2024 alkeiskurssille ilmoittautuminen lauantain 13.1.2024 lauantaina Hiekkaharjun koululla klo 15.00.

Lasten kurssilla on harjoitukset kahdesti viikossa, maanantaisin ja lauantaisin. Kurssille voi ilmoittautua 27.1.2024 asti. Katso tarkat harjoitusajat tästä.

Aikuisten kurssin ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 10.1.2024 Hiekkaharjun koululla klo 19.30.

Aikuisten kurssilla on harjoitukset kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Kurssille voi ilmoittatua 28.1.2024 asti. Katso tarkat harjoitusajat tästä.

Molemmat kurssit kestävät kevätkauden ajan ja viimeiset harjoitukset ovat toukokuussa. Kurssin loppupuolella on vyökoe, jossa tavoitteena on saada keltainen vyö.

Harjoittelu on liikunnallista, joka tähtää itsepuolustustaitojen kehittämiseen, oman kunnon kohottamiseen ja kehon liikkuvuuden lisäämiseen niin, että harjoittelu on hauskaa, mielekästä ja terveellistä. Kurssin aloittaminen ei vaadi mitään erikoistaitoja tai huippukuntoa.

Hinta

Alkeiskurssi maksaa 100 euroa.

Lasku saapuu Suomi Sportin kautta maksettavaksi. Tämän lisäksi harjoittelua varten on hyvä hankkia vakuutus, joka kattaa karaten harjoittelun. Jos oma vapaa-ajan vakuutus ei korvaa karaten harjoittelua, voi vakuutuksen hankkia Suomen Karateliiton kautta. Harjoittelua varten kannattaa myös ostaa Suomen Karateliiton harrastajalisenssi.

Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa Suomi Sport applikaation kautta tai heidän verkkosivuilta

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Ilmoittautuminen

Miten ilmoittaudutaan alkeiskurssille?

Kursseille ilmoittaudutaan Suomi Sportin kautta, joka on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä seurajärjestelmä. Ilmoitus tapahtuu klikkaamalla Suomi Sport linkkiä ja kirjautumalla tilille annettujen ohjeiden mukaisesti. Huoltajat ilmoittavat lapsensa kirjautumalla itse tilille.

Mikäli ilmoittatuminen Suomi Sportin kautta ei onnistu, ole meihin suoraan yhteydessä tai tule paikanpäälle.

Miten löydetään harjoitusajankohdat Suomi Sportista?

Kun olet ilmoittautunut jäseneksi kannattaa myös ilmoittautua harjoitusryhmään lasten tai aikuisten alkeiskurssin harjoituksiin. Ilmoittautumalla ryhmään näet harjoitusten tarkat kellonajat ja paikat, sekä mahdolliset peruutukset, mikäli harjoitus poistetaan kalenterista. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Harjoitusten ajankohdat näet Suomi Sportin lisäksi myös täältä.