Lasten ja aikuisten alkeiskurssit

Syksyn 2022 alkeiskurssit alkavat 26.8.2022 perjantaina Hiekkaharjun koululla klo 18.30.

Voit ilmoittautua etukäteen Suomi Sportin kautta tai paikanpäällä. Lapset voivat osallistua perjantaina järjestettäviin treeneihin myös. Aikuisten alkeiskurssille ei ole harjoitteluja perjantaina, mutta katsomaan saa tulla.

Aikuisten alkeiskurssin ensimmäiset harjoitukset ovat sunnuntaina 28.8.2022 Tikkurilan Urheilutalon tatamilla.

Kurssi kestää syyskauden ajan ja viimeiset harjoitukset ovat 14.12.2022. Kurssin loppupuolella on vyökoe, jossa tavoitteena on saada keltainen vyö.

Kurssille voi ilmoittautua myös myöhemmin, mikäli ei kerinnyt ensimmäisiin harjoituksiin

Harjoittelu on liikunnallista, joka tähtää itsepuolustustaitojen kehittämiseen, oman kunnon kohottamiseen ja kehon liikkuvuuden lisäämiseen niin, että harjoittelu on hauskaa, mielekästä ja terveellistä. Kurssin aloittaminen ei vaadi mitään erikoistaitoja tai huippukuntoa.

Voit osallistua kurssille ja päättää haluatko jatkaa harjoittelua myöhemmin.

Kurssille ilmoittautuminen ei ole sitova ostopäätös. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Miten ilmoittaudutaan alkeiskurssille?

Kursseille ilmoittaudutaan Suomi Sportin kautta, joka on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä seurajärjestelmä. Ilmoitus tapahtuu klikkaamalla Suomi Sport linkkiä ja kirjautumalla tilille annettujen ohjeiden mukaisesti. Huoltajat ilmoittavat lapsensa kirjautumalla itse tilille.

Mikäli ilmoittatuminen Suomi Sportin kautta ei onnistu, ole meihin suoraan yhteydessä tai tule paikanpäälle.

Miten löydetään harjoitusajankohdat?

Kun olet ilmoittautunut jäseneksi kannattaa myös ilmoittautua harjoitusryhmään lasten tai aikuisten alkeiskurssin harjoituksiin. Ilmoittautumalla ryhmään näet harjoitusten tarkat kellonajat ja paikat, sekä mahdolliset peruutukset, mikäli harjoitus poistetaan kalenterista. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Harjoitusten ajankohdat näet Suomi Sportin lisäksi myös täältä.

Alkeiskurssi maksaa 100 euroa ja laskutus tapahtuu kurssin loputtua. Lasku saapuu Suomi Sportin kautta maksettavaksi. Tämän lisäksi harjoittelua varten on hyvä hankkia vakuutus, joka kattaa karaten harjoittelun. Jos oma vapaa-ajan vakuutus ei korvaa karaten harjoittelua, voi vakuutuksen hankkia Suomen Karateliiton kautta. Harjoittelua varten kannattaa myös ostaa Suomen Karateliiton harrastajalisenssi.

Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa Suomi Sport applikaation kautta tai heidän verkkosivuilta


Varusteiksi alkuun riittää T-paita ja veryttelyhousut. Salilla harjoittelemme paljain jaloin.